Παράδοση και Πληρωμές

Παράδοση και Πληρωμές

Όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για της αποστολές των προϊόντων μας και τις πληρωμές σας βρίσκονται σε αυτή τη σελίδα.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Αποστέλλουμε τα προϊόντα μας πανελλαδικά με ACS Courier.  

Εντός EU & UK με ΕΛΤΑ 

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με την συνεργαζόμενη εταιρία μεταφορών ACS Courier, ανάλογα την περιοχή παραλαβής, μέσα σε 3-6 εργάσιμες μέρες.

Με ΕΛΤΑ για EU & UK παράδοση σε 8-12 εργάσιμες μέρες. 

Οι χρεώσεις των μεταφορικών είναι εμφανής κατά την ώρα της παραγγελίας στη σελίδα περιγραφής του καλαθιού, οι οποίες είναι:
1. Όλη η Ελλάδα:  3€ 

2. EU & UK: 3.5€ 

 

Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων ύψους 70 € και άνω, η αποστολή γίνεται δωρεάν σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος.

Συγκεκριμένα οι χρόνοι παραλαβής καθορίζονται ως εξής. Οι εισερχόμενες παραγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί θα διεκπεραιώνονται την επόμενη εργάσιμη μέρα. 

Προϊόντα που δεν βρίσκονται σε απόθεμα

Όταν τα προϊόντα δεν υπάρχουν σε απόθεμα ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση στην παράδοση, η οποία είναι από 14 έως και 25 ημέρες.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Το Tresor Gold για την ασφάλεια των δεδομένων σας χρησιμοποιεί πιστοποιητικό ασφαλείας SSL με κρυπτογράφηση 256-bit. Καμία πληρωμή δεν πραγματοποιείται στο server μας. Η επεξεργασία των πληρωμών γίνεται από τους συνεργαζόμενους φορείς και ιδρύματα πληρωμών οι οποίοι παρέχουν υψηλά επίπεδα ασφαλείας. Όποιο τρόπο πληρωμής και να επιλέξετε, δεν υπάρχουν επιπλέον ή κρυμμένες χρεώσεις.

Αντικαταβολή

Πληρώνετε κατά την παραλαβή της παραγγελίας στον υπάλληλο της ACS Courier.  Για την αντικαταβολή υπάρχει μια επιπλέον χρέωση 2,5 €.

Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Για πληρωμές με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα η διεκπεραίωση της συναλλαγής γίνεται σε ασφαλή σελίδα πληρωμών της Alpha Bank.